OM OSS

Vi finner fram til kvalitetsprodusentene som leder utviklingen. Vårt mål er å tilby brukervennlige elsykler med gjennomtenkt design og gode løsninger. Kort sagt; elsykler som gir deg flyt og ekte sykkelglede. 

STROMER
THE SWISS DRIVING EXPERIENCE

Med slagordet: "The future belongs to zero-emission mobility" har det sveitsiske merket Stromer revolusjonert elsykkelindustrien. De bestemte seg for å bygge opp sine sykler helt fra bunnen, noe som resulterte i et design der batteriet er integrert i rammen, dette gir et rent, moderne og kraftfullt uttrykk. Deres løsning med tilkobling til mobiltelefon for å styre hovedfunksjoner og innstillinger på sykkelen vekker oppsikt og har høstet mye annerkjennelse. Syklene har innebygget GPS og anti theft funksjon, hvis noen prøver å flytte sykkelen din får du melding på telefonen, og du kan sperre sykkelen for videre bruk og en alarm aktiveres. GPS funksjonen gjør det mulig å spore opp sykkelen. Stromer stiller i en egen klasse når det kommer til rekkevidde og design. Om du vil ha det beste, er Stromer det rette valget for deg. 

M1-SPORTTECHNIK

M1 sporttekhnik er en del av Fritzmeier group, de er kjent som leverandør av karbon komponenter til BMW Motorsport Gmbh.

Bearbeiding av karbon ligger i M1's gener. Som medlem av Fritzmeier Group, drar de nytte av know-how fra en globalt ledende ekspert på innovativ materialteknikk . Fritzmeier etablerte seg som en pioner med de første plastskiene på 70-tallet, noe som bl.a bidro til at Rosi Mittermaier ble olympisk medaljevinner tre ganger.

Neste steg var i 1977, da kultmerket Mistral ble etablert; Robby Naish vant 15 verdensmesterskap i surfing på Mistral seilbrett. Fritzmeier satte også standarder i sykling på et tidlig stadium med M1 - Sporttechnik. Eksempelvis i 1994, med sin første karbon terrengsykkel, kjennetegnet av den særegne monocoque konstruksjonen. 

VÅRE SYKLER

STROMER ST2

STROMER ST2

STROMER ST1x

STROMER ST1x

M1, Spitzing

M1, Spitzing

Vi leverer sykler tilpasset dine ønsker og behov, ta kontakt i dag for å finne din drømmesykkel

״

״

0

Handlekurv

©2018  Elsykkelgarasjen